Seniorer på forårsmanøvre

mindre skrift / større skrift

18 medlemmer af Senior Erhverv Hovedstaden var ualmindeligt heldige med vejret, da de søndag den 8. marts tog på en ca. 9 km lang travetur fra Avedøre Station via Vestvolden og strandområderne ved Brøndby og Vallensbæk til Ishøj Havn.

Denne søndag kom temperaturen for første gang i 2015 op på tocifrede plusgrader, og solen skinnede varmt fra sin blå himmel. Lidt skarp modvind på næsen var der dog, så heldgvis havde de fleste beholdt vintertøjet på.

Nej, seniorerne var ikke ude at søge job som strandrensere. Der var tale om et rent socialt arrangement, hvis værdi ikke skal underkendes, når det gælder om at skabe netværk blandt folk med fælles interesser, i dette tilfælde ønsket om igen at komme i arbejde.

Snakken gik lystigt på kryds og tværs under hele turen, muligvis hjulpet lidt på vej af en medbragt flaske bittersnaps og en velvoksen slikpose.

Efter to en halv times traven – for en stor dels vedkommende i strandsand – nåede SEH-medlemmerne frem til turens højdepunkt, frokost på Ishøj Havns restaurant Hummeren.

Her var der levende musik fra enmands-orkester iført hammondorgel og 3 stykker lækkert smørrebrød til kun 55 kr. At fadøl blev skænket med rund hånd til priser omkring det halve af, hvad der forlanges på københavnske in-steder, gjorde ikke samværet ringere.

vandrertur 1vandrertur 2vandrertur 3vandrertur 4vandrertur 5vandrertur 6

Senior Erhvervs 22 netværk

Se alle netværk her

Good news

Inge. Jeg fik et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job formidlet gennem den lokale Senior Erhverv-forening. Det passer mig fint, at ikke to dage er ens. Jeg trives med at bruge erfaringer fra et langt og broget arbejdsliv.

Jørgen. Aktivt medlemsskab af Senior Erhverv medvirkede til at jeg fik mit nye job. Arbejdsgiver anerkendte det som erhvervserfaring og så det som at holde sig i form.

Rikke. Foreningens virksomhedsgruppe gav mig tip om job efter virksomhedsbesøg en mandag. Tirsdag besøgte jeg virksomheden og torsdag var jeg ansat.

  • bets10 - casinomaxi - iddaa siteleri