Onsdag d. 22. april holder Senior Erhverv Nordjylland Åbent hus fra kl. 10 til 15 i vores lokaler på Systemvej 10, 9200 Ålborg SV.

 

Er du aktiv jobsøgende over 50 ?

Vil du:

  • Forbedre dine jobmuligheder via netværk ?
  • Synliggøre dig selv hos lokale arbejdsgivere ?
  • Holde dig selv aktiv blandt energiske kolleger ?
  • Helst klare dig selv, men ikke nødvendigvis alene?
  • Være med i et landsdækkende, frivilligt netværk

med andre jobsøgende 50+’ere ?

Så kom til ÅBENT HUS

onsdag den 22. april 2015 mellem 10-15

Du har chancen for, at møde andre ledige over 50 og få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan være med til, at få din tilværelse til at blive mere positiv end den er, når man er jobsøgende.

Vi byder på en hyggelig snak over en kop kaffe og fortæller kort om, hvilke tiltag i Senior Erhverv, du kan gøre brug af i vejen tilbage til job igen !

Senior Erhvervs 24 lokationer

se-lokationer-mini-kort

Good news

Inge. Jeg fik et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job formidlet gennem den lokale Senior Erhverv-forening. Det passer mig fint, at ikke to dage er ens. Jeg trives med at bruge erfaringer fra et langt og broget arbejdsliv.

Jørgen. Aktivt medlemsskab af Senior Erhverv medvirkede til at jeg fik mit nye job. Arbejdsgiver anerkendte det som erhvervserfaring og så det som at holde sig i form.

Rikke. Foreningens virksomhedsgruppe gav mig tip om job efter virksomhedsbesøg en mandag. Tirsdag besøgte jeg virksomheden og torsdag var jeg ansat.