mindre skrift / større skrift

FlytteholdetMedlemmer fra vores netværk mødte talstærkt op til flyttedag i Bredgade. Flytningen forløb fuldkommen efter planen. Seniorer kan alt, kan selv og kan sammen!

Ny adresse i Bredgade 28 1.th.

Vi har fået ny adresse! 

Efter nytår har Senior Erhverv fået ny adresse i Herning. Rigtigt mange af vores medlemmer valgte at være med til den udfordring det altid er at flytte. Det har været en kæmpe stor oplevelse at opleve al den medvind som sådan noget afstedkommer. Stort TAK til alle!!!

Vi er nu kommet i nye lokaler og ALLE medlemmer er fortsat velkommen på kontoret til yderligere hjælp til at få lokalerne til at fungere.

Senere i februar afholder vi reception for alle vore samarbejdspartere i Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Herom senere.

Følg med på vores Facebook-side.

 

Senior Erhverv Midtjylland

- et netværk af kreative og dynamiske seniorer


Vi er et netværk af aktive ledige, der har passeret de 50 år, og som fortsat mener, vi har meget at tilbyde arbejdsmarkedet.

Vi forsøger at matche ledige medlemmer med jobs på arbejdsmarkedet, og vi arbejder på at gøre seniorer attraktive for områdets virksomhederne.

Vores arbejdsområde er det midt- og vestjydske område: Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande og Herning kommuner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97 12 50 35.

Du kan helt uforpligtende kontakte os - hvad enten du som virksomhed ønsker kontakt med egnet kandidat, eller du ønsker at blive medlem i vores netværk.

Kom ind og se, hvad vi laver, og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på Facebook og LinkedIn! Medlemmer har en særlig side på Facebook.

 

Anbefaling

Allan V. Westphal, teamleder Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd samarbejder med SEM

Vi har med stor fordel gjort brug af Senior Erhverv, vi fik en ny udfordring med tømning af biler fra morgen nogle timer 2 - 3 dage om ugen, her har Senior Erhverv hjulpet med at løse bemandingsopgaven. Denne proces har været rigtig positiv.

Allan V Westphal
Teamleder Danske fragtmænd


NYT

Ny konstituering 

Tove Markussen, Birthe Aavad og Mogens Johansen er indtrådt i bestyrelsen efter at Gertrud Nygaard og Ole Bøndergaard har valgt at udtræde grundet arbejde. 

Visitkort:

Ønsker du som medlem at få lavet et visitkort til brug i din jobsøgning, så kontakt SEM på tlf. 97 12 50 35.

Tilbuddet er gratis for de, der er aktive i SEM. Vi belønner medlemmer, der yder en særlig indsats for netværket. Ring og spørg til, hvordan du kommer i betragtning!

facebook linkedin mail link

VÆLG NETVÆRK

KONTAKT OS PÅ

TLF. 97 12 50 35 

SE - det sker

 

Husk tilmelding!

  • instagram takipci hilesi - hacklink satışı - instagram takipci satin almak