mindre skrift / større skrift

Velkommen til Senior Erhverv Nordsjælland        Af SEN´s 47 medlemmer er foreløbigt 9 kommet tilbage på arbejdsmarkedet i løbet af 2018

Vi er en del af 22 landsdækkende seniornetværk, som får støtte fra Styrelsen For Arbejdsmarked og Rekrutering (STAR) til drift af netværket, kursusdeltagelse, medlemspleje og  virksomhedsbesøg m.m.

Vores formål er sammen med ledige seniorer i netværket at øge mulighederne for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Efterlønsmodtagere eller pensionister der ønsker fortsat at bevare kontakten med arbejdsmarkedet i større eller mindre udstrækning, er også velkomne som medlemmer af netværket

Du kan helt uforpligtende kontakte os hvis du ønsker at blive medlem. Også som virksomhed hvis du søger en ny medarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Go to Google

Helsingør - åbent for henvendelser mandag - onsdag- fredag 

mellem 09:30-12:00.

Hvad er Senior Erhverv ?: Vil du vide mere, så kig ind i Helsingør. Vi byder interesserede velkommen mandage med start 10:15.

Næste bestyrelsesmøde er tirsdag d. 8. maj kl. 18:30. Åbent for medlemmer efter besked til kontor, så vi ved, hvor mange der kommer.

Næste møde i Virksomhedsgruppen er torsdag d. 12. april

 

Vi holder Åbent hus, tirsdag d. 24. april fra kl. 10-13 hvor alle er velkommen, til at høre mere om foreningen.

Hver halve time holder vi en præsentation af Senior Erhverv, og efterfølgende er der mulighed for at stille spørgsmål og melde sig ind i foreningen

Senior Erhverv er stedet hvor jobparate seniorer hjælper sig selv og hinanden tillbage på arbejdsmarkedet, med en aktiv indsats.

Det gode fælleskab styrker selvværd og selvtillid, og man kan dele erfaringer og viden, danne nye netværk, og få hjælp til CV'et og ansøgningen. Mulighed for at lære nyt og for at deltage i relevante kurser.

 
Adresse5s 
 
open house 778 960 720

Bjergegade 15D Helsingør (gå afstand fra stationen ca. 10 min.) Ind igennem porten, henover gården.Tag trappen til 1. sal. Ingen elevator.

  Logo 2C 21px R
  • bahis siteleri - iddaa siteleri