mindre skrift / større skrift

Velkommen til Senior Erhverv Nordsjælland        Af SEN´s 59 medlemmer er foreløbigt 3 kommet tilbage på arbejdsmarkedet i løbet af 2020

Vi er en del af 22 landsdækkende seniornetværk, som får støtte fra Styrelsen For Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) til drift af netværket, kursusdeltagelse, medlemspleje og  virksomhedsbesøg m.m.

Vores formål er sammen med ledige seniorer i netværket at øge mulighederne for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Efterlønsmodtagere eller pensionister der ønsker fortsat at bevare kontakten med arbejdsmarkedet i større eller mindre udstrækning, er også velkomne som medlemmer af netværket

Du kan helt uforpligtende kontakte os hvis du ønsker at blive medlem. Også som virksomhed hvis du søger en ny medarbejder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Slides fra Flemming Olssons præsentation ligger nu i medlemmernes Fil-Bibliotek.
Brug medlems-login og klik på Menu/Lokal-Filbibliotek - Oplæg.

 

Senior Erhverv er stedet hvor jobparate seniorer hjælper sig selv og hinanden tillbage på arbejdsmarkedet, med en aktiv indsats. 

Vi har meget at byde på: Erfaring, Stabilitet, Overblik, Ro og Modenhed.

Det gode fælleskab styrker selvværd og selvtillid, og man kan dele erfaringer og viden, danne nye netværk, og få hjælp til CV'et og ansøgningen. Mulighed for at lære nyt og for at deltage i relevante kurser.

Bjergegade1 11112018

 

Bjergegade 15D Helsingør (gå afstand fra stationen ca. 10 min.) Ind igennem porten, henover gården.Tag trappen til 1. sal. Ingen elevator. Gratis 2 timers parkering på de fleste gader i Helsingør.

Helsingør - kontoret er normalt åben på hverdage for henvendelser mandag - onsdag og fredag   mellem 09:30-12:00

linkedin Jobnet
ROLL UP virksomhed