mindre skrift / større skrift

Velkommen til Senior Erhverv Silkeborg

 Senior Erhverv Silkeborg er et netværk for stabile og erfarne seniorer, der søger nye udfordringer. Netværket ligger op til et stærkt samarbejde med erhvervslivets parter og det officielle beskæftigelsessystem. 

Senior Erhverv står for frivillig indsats i arbejdsformidling som supplement til offentlig og privat indsats. Ledige seniorer og seniorer med ønske om et længere arbejdsliv, bidrager i fællesskab i Senior Erhverv med at etablere et arbejdsliv for seniorer.

Hos Senior Erhverv finder erhvervslivet medarbejdere med betydelig erhvervskompetence. Disse medarbejdere vil ofte hurtigt kunne træde direkte ind i virksomhedens team af professionelle medarbejdere.

 

Senior Erhverv Silkeborg er sammen med 21 andre netværk med i den landsdækkende portal Senior Erhverv Danmark.

Få mere at vide om vore seniorer ved at kontakte kontoret.

 

Find os

Generalforsamling

Torsdag den 12. marts kl. 18 Det bliver igen en festdag og bestyrelsen glæder sig til at se dig. Invitation og mere info udsendes senere pr. mail.

Sparring & Coaching

Jobsøgnings-coaching om alt det svære med din jobsituation, kompetencer, ansøgninger, CV'et og jobsamtaler. 

Lars Skafte har mere end 6 års erfaring som jobrådgiver og rådgiver hos os på disse dage:

2020

13. februar
12. marts
26. marts
23. april
  7. maj
  4. juni
18. juni
30. juli

Alle dage fra kl. 09.00 - 12.00. 
Tilmelding er nødvendig (Tlf./Mail)

Medlemsmøde

Tirsdag den 18. feb. kl. 10-12.
Sidste nyt fra bestyrelsen. Vi hilser på de nye (og de gamle) medlemmer. Af hensyn til forplejningen er det en god idé at tilmelde sig til kontoret.

Netværksmøde

Torsdag den 5. marts. kl. 17-20. 

Ud over at hygge-snakke sammen er emnet denne gang Senior Erhverv Silkeborgs historie, hvor Peter Moss, der var med til at stifte Senior Erhverv Silkeborg for godt 20 år siden, fortæller den spændende og underholdende historie, som kan være med til at udfylde nogle huller, som alle vi nuværende medlemmer har i historien.

I forbindelse med arrangementet, vil der blive serveret et let traktement, kaffe/te m.v. Vi glæder os til at se rigtigt mange af Jer og af hensyn til traktement, skal vi have din tilmelding senest onsdag d. 27. februar 2020 kl. 12.00.