mindre skrift / større skrift
 Pressemeddelelser
 
 

Hvis du ønsker et job, så ta’ og mød op!  

 

69 medlemmer af SeniorErhverv Svendborg kom i job i 2015.
Medlemmer på 50+ kan bruge foreningens lokaler og ressourcer som hjælp til at komme i job. 
 
”Senior Erhverv er for arbejdssøgende seniorer 50+ og for ledige seniorer der gerne vil forlænge deres arbejdsliv, fortæller Steffen Rasmussen for Senior Erhverv Svendborg: ”Vi holder åbent hus 2 gange om året - april og september, og her vil vi gerne vise de mange måder vi kender til at hjælpe seniorer på arbejdsmarkedet. Det er det, der er netværkets opgave. Og man kan se og evt. prøve nogle af de værktøjer til jobsøgning, som Senior Erhverv Svendborg har.”
 
Virksomhedskontakt er en vigtig opgave hos Senior Erhverv. I 2015 gennemførte medlemmer af Senior Erhverv på landsplan 5.233 virksomhedsbesøg. Heraf stod Senior Erhverv Svendborg for 71 og vi er også i gang i lokalområdet  og regionen i 2016. På den måde hjælper Senior Erhverv med effektiv og målrettet jobsøgning og med nem, hurtig og gratis jobformidling. Det bliver muligt gennem medlemmernes aktive indsats. ”Og nu vil vi virkeligt gerne have nogle nye medlemmer,” siger Steffen Rasmussen
 
Senior Erhverv tilbyder motiveret og erfaren arbejdskraft gennem 24 frivillige netværk i hele landet. Det er nemt, hurtigt og gratis for virksomheder. Ifølge Senior Erhvervs landskoordinator Bert van Malkenhorst samler Senior Erhverv seniorer, der vil et arbejdsliv og tager aktivt ansvar for egne og andre seniorers beskæftigelsesmuligheder. Gerne gennem virksomhedsbesøg og andre udadvendte aktiviteter for arbejdsliv uafhængigt af alder. ”Indadtil har vi fokus på netværk og gensidig støtte til at klare arbejdsløshed, som med rette er kaldt verden hårdeste job.”
 
”Vi sætter i 2016 ind med ekstra aktiviteter for gensidigt at styrke hinandens motivation,” fortæller Bert van Malkenhorst og understreger, at Senior Erhverv rummer mange succeshistorier om medlemmer, der vender tilbage på arbejdsmarkedet. 
 
 
Steffen Rasmussen
Formand for Seniorerhverv Svendborg
Ryttervej 6
5700 Svendborg 
63210351 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – www.sesv.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klar - Parat - Start!

 

 

Arbejder

  • instagram takipci hilesi - hacklink satışı - instagram takipci satin almak