mindre skrift / større skrift

Er du 50+ og søger job, så er vi måske dem der kan hjælpe dig godt frem mod dit næste job. 

 

Lidt om Senior Erhverv Horsens-Vejle:

 

Hvad er Senior Erhverv Horsens-Vejle ?

 

Et jobsøgningsnetværk for personer over 50 der søger beskæftigelse, bosiddende/jobsøgende i Horsens, Hedensted og Vejle kommuner. Vi har 21 søsternetværk rundt i Danmark. Vi arbejder på frivillig og ulønnet basis, og aktiv indsats hos os giver dig ikke problemer med A-kasse e.l. 

Du er velkommen som medlem hvis du søger beskæftigelse, uanset om du er ledig på dagpenge, får kontanthjælp, er fritstillet, opsagt, gået på pension/efterløn, men ønsker deltidsbeskæftigelse, mm.

Vort mål er at give medlemmerne  JOB, MOTIVATION og LIVSKVALITET via aktivt virke. 

 

Hvad sker der i netværket ?

 

Der holdes ugentlige medlemsmøder, tidvis med indslag fra eksterne foredragsholdere. Derudover afholder vi forskellige workshops og småkurser, eksempelvis:  Jobsøgningscafe hvor man kan hjælp til ansøgninger og cv'er,  virtuelle møder,  IT-anvendelse, brug af sociale platforme til jobsøgning.  Vi lufter også hinanden via vandreture på forskellige lokationer i vort område.

Som medlem af Senior Erhverv Horsens-Vejle har du også gratis adgang til deltagelse i en række kurser som Senior Erhverv Danmark afholder.

Udover dette vedligeholder vi kontakt med virksomhederne i vore 3 kommuner. Det sker via virksomhedsbesøg, hvor vi fortæller om netværket og påpeger de fordele en arbejdgiver kan få ved at hyre en 50+er.  Tilsvarende søger vi løbende kontakt med jobcentrene og a-kasserne i vor område.

Via deltagelse i aktiviteterne får du kontakt, gode råd, sjov, med- og modspil fra "nye kollegaer".

 

Hvad kan vi hjælpe dig med ?

 

Først og fremmest at møde andre aktive personer der også søger beskæftigelse og hjælpe hinanden med effektivt og hurtigt at komme i et godt arbejde der passer til din nuværende livssituation.

Via vore aktiviteter kan vi måske bidrage med noget af det du lige præcis mangler, hvadenten det er konkret hjælp i forbindelse med jobsøgning, generel opkvalificering, info indsamling om virksomheder, hvad er dine rettigheder, social kontakt, motivation, o.m.a.

 

Hvilke faggrupper vil vi gerne have som medlemmer ?

Alle. En at styrkerne i netværket er netop at vi kan hjælpe hinanden og har forskellige kompetancer.

 

Hvad koster det at være medlem ?

 

Det koster 100 kr. pr. halvår. Vi støttes af satspuljemidler fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Beskæftigelse. Denne støtte gør det muligt at have så lavt et kontingent.

... udover det beskeden kontingent "koster" det dig aktiv indsats i netværket !   Hvad du er aktiv med, er i høj grad op til dig ...

 

     Besøg os .....   "ÅBENT HUS"

Vi holder info-møde for interresserede hver onsdag kl. 10:00. Infomødets varighed er cirka 1 time.  Fortrækker du et virtuelt møde er det også muligt.

Meld din ankomst  på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest dagen før, så har vi kaffen klar ... 

 

Hvordan finder du os ?

 

Vi har mødelokaler og kontor på Lokesallé 30, 1.sal., 8700 Horsens. (ovenpå "Lagkagehuset"). Er du i bil kan du parkerer (gratis) lige uden for døren. Kommer du med bus går Linie-7 næste lige til døren, du skal stå af  ved "STARK", fra stoppestedet kan de se vor bygning (Lagkagehuset) ca 150 mt mod sydøst). Vi kontortid mandage og onsdage 9-12, onsdage efter aftale.

ellers finder du os på:   www.sehv.dk   og  vi kan kontaktes via:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   og   30892570