mindre skrift / større skrift

Hvem er vi?

SeniorErhverv Horsens-Vejle er en selvstændig forening og samtidig en del af et landsdækkende netværk af foreninger, der er stiftet af kreative og dynamiske seniorer fra forskellige brancher. Vores formål er at medvirke til at vores medlemmer vender tilbage til arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt. Vi gør det ved at skabe kontakt til arbejdsgivere og være bindeled mellem medlemmer og virksomheder, så vi finder netop den medarbejder, der passer til virksomheden og omvendt.

På arbejdsmarkedet udbydes og efterspørges evner og viden på mange niveauer. Et fællestræk hos de mange mennesker, der tilbyder deres arbejdskraft gennem SeniorErhverv er, at de har stor erfaring og modenhed, og at de er fleksible og pålidelige. Virksomhederne kan her komme med ideer og projekter, som de ønsker udviklet. Blandt vores medlemmer findes meget sandsynligt netop den person, som kan gennemføre opgaven. Se udbudet af arbejdskraft under "Jeg søger medarbejder/Find medarbejder".

Få mere at vide

Du kan møde os:

Vi holder Intromøde for nye medlemmer første onsdag kl.10 uden forudgående tilmelding.  Vi holder også gerne Intromøder på andre tidspunkter efter forudgående aftale, tilmeld dig senest dagen før på sehv@sehv.dk .eller 30892570  

Kontoret er åbent mandage og onsdage kl. 9-12.00, onsdage efter forudgående aftale. 

Du kan følge os

Vi er på Facebook

Vi er på LinkedIn

 

 

 

Find os