mindre skrift / større skrift

Hvad skal man kalde det? 

Er 'arbejdsløs' et grimt ord?  Det er i hvert fald ofte en grim situation - og den bliver ikke  bedre af at man kalder det arbejdsledig, jobsøgende, imellem jobs eller hvad man nu kan finde på.  At blive arbejdsløs er et chok for de fleste, og at være arbejdsløs er træls i længden, selv når solen skinner.

Men heldigvis er vi mange, der har oplevet, at det hjælper at være arbejdsløse sammen!  Vi har vores faglighed intakt, og vi har tid til at udveksle informationer både om vores fag og om livet i almindelighed.  Vi tager 'jobbet' som arbejdsløse alvorligt og gør en indsats i de sammenhænge, hvor vi hver for sig passer bedst.

Som forening er kan vi desuden være et effektivt talerør over for virksomheder, myndigheder og organisationer, og det giver tryghed at man ikke står alene med alle problemerne.  

Få mere at vide

Du kan møde os:

Vi holder Intromøde for nye medlemmer første onsdag kl.10 uden forudgående tilmelding.  Vi holder også gerne Intromøder på andre tidspunkter efter forudgående aftale, tilmeld dig senest dagen før på sehv@sehv.dk .eller 30892570  

Kontoret er åbent mandage og onsdage kl. 9-12.00, onsdage efter forudgående aftale. 

Du kan følge os

Vi er på Facebook

Vi er på LinkedIn

 

 

 

Find os