mindre skrift / større skrift
Illhåndtrykkompetencer
 
Din nye medarbejder er blot et klik væk

Senior Erhverv Hovedstaden er et aktivt alternativ til professionelle Search and Select. Hos os er det omkostningsfrit for virksomheder at søge efter kvalificerede medarbejdere. Vi tilbyder alle virksomheder at formidle kontakt til vores medlemmer.
Vi er et netværk af aktive seniorer 50 +, som hjælper hinanden med at søge job. Vores kendetegn er, at vores medlemmer har engagement, overskud og begejstring - og blot venter på at blive kontaktet med et job.
Rekruttering af den rigtige medarbejder med de rigtige kompetencer er en nøglefunktion, som er vigtig for enhver type virksomhed. Det rette hold skal sættes for at få succes. Kombinationen af kompetencer, erfaringer og robusthed er nødvendig for at skabe vækst og indtjening.
Hos Senior Erhverv Hovedstaden tilbyder vi virksomheder engagerede, erfarne og motiverede medarbejdere på 50+. Vi ved, hvad der skal til for at skabe succes og tilbyder en bred palet af medarbejdere, som spænder vidt både uddannelses- og erfaringsmæssigt. Fx har vi medlemmer inden for HR, IT, Administration, Event Management, Regnskab, Offentlig ledelse og Konsulentvirksomhed.
Som virksomhed kan du søge efter kvalificerede kandidater via:

  • CV-database (søg på geografi/branche/nøgleord og udvælg relevante kandidater)
  • Stillingsopslag til vores medlemmer
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.