mindre skrift / større skrift

BRUG SENIOR ERHVERV SOM EN DEL AF JERES NETVÆRK!

Medlemmerne hos Senior Erhverv Nordsjælland er aktive ledige seniorer 50+, geografisk bosiddende i området der svarer til det gamle Frederiksborg Amt.
Seniorens styrke er bl.a. viden, erfaring, overblik, stabilitet og loyalitet.

 

TIL VIRKSOMHEDER OG ARBEJDSGIVERE:

Som virksomhed og arbejdsgiver har I flere måder at finde jeres nye medarbejder på.

Søg i vores cv-katalog:

I kan søge medarbejdere fra hele landet, bruge søgekriterier og indskrænke feltet til f.eks. hjemstedskommune, eller om jeres nye medarbejder skal være på fuldtid, deltid, eller i en tidsbestemt periode.

Ring eller send en mail:

I er velkommen til at kontakte os for at høre om nye medlemmers kompetencer, eller sende os et stillingsopslag som vi kan videresende til vore medlemmer på mail.

Angiv betegnelsen på den stilling I ønsker besat og beskriv den personprofil I søger. Husk at oplyse om I ønsker en medarbejder på fultid, deltid eller i en bestemt afgrænset periode. Ved at trykke på send modtager vi oplysningerne på den profil I søger.

Formidling af kontakten er gratis:

Der skal ikke betales nogen form for anvisningsprovision, såfremt en kontakt skulle ende op med en ansættelse. Senior Erhverv Nordsjælland blander sig ikke i indholdet af en ansættelseskontrakt, dette aftales suverænt mellem virksomheden og medlemmet.

 

Arbejdere

Jobhenvendelse / stillingsopslag

For henvendelse om stillinger som ønskes tilbudt Senior Erhverv til snarlig besættelse, klik her for mailkontakt - husk at vedhæfte evt. stillingsbeskrivelse: