mindre skrift / større skrift

”Os” i Senior Erhverv Nordvestjylland er 60 - 70 aktive jobsøgende over 50 år. Vi er kreative og dynamiske personer, der stadig vil gøre en forskel og være aktive medspillere på arbejdsmarkedet.

Vi dækker området

Holstebro – Lemvig – Struer og den sydlige del af Thisted kommune

Senior Erhverv Nordvestjylland er et lokalt netværk, der ligesom
21 andre netværk samarbejder gennem Senior Erhverv Danmark .

 

Værdier der er synlige i vores handlinger:

Kompetence
Kvalifikation
Stabilitet
Ansvar

Overblik
Erfaring
Flexibilitet
Initiativ
 
Vi hjælper hinanden aktivt og selvfølgelig skal der også iblandes lidt god dansk hygge, hvor vi skal have frisk kaffe og en lille bid brød.

Grundlaget for Senior Erhverv er frivillig, aktiv medlemsindsats. Da vi er en bred vifte af personer fra alle grene af arbejdsmarkedet med mange forskellige uddannelser og erfaring, er vi godt rustet til at støtte hinanden aktivt for at komme i job.

I Senior Erhverv er selvaktivering og ”hjælp til selvhjælp” det bærende element i jobsøgningen. De medlemmer som har overskud til det, er med til at tilrettelægge aktiviteterne i Netværkets grupper og har stor indflydelse på aktivitetsniveauet. Derfor forventes det også, at alle medlemmer lægger et antal timer i en eller flere grupper, alt efter kompetencer og formåen.

Senior Erhverv samarbejder med erhvervslivet, jobcentrene, kommuner, erhvervskontorer, A-kasser og rekrutteringsfirmaer.

 

Vi er et netværk med bestyrelse:
Formand: Christian Knop, Holstebro 
Kasserer: Mogens Ranneries, Holstebro
Claus Kloster, Holstebro
Astrid Sønderskov, Struer

Senior Erhverv lokationer