mindre skrift / større skrift

Ledig? Hvis du bliver ledig og er fyldt 50 år, kan du med fordel blive medlem i Senior Erhverv. I dette netværk har du sammen med andre i samme situation mulighed for at skabe dig selv og øvrige medlemmer et nyt job.

I Senior Erhverv er selvaktivering og ”hjælp til selvhjælp” det bærende element i jobsøgningen. Du er med til at tilrettelægge aktiviteterne i foreningens arbejdsgrupper og har stor indflydelse på aktivitetsniveauet.

Mere arbejdskraft til virksomheder

Mange virksomheder ser muligheder i rekruttering af nye medarbejdere blandt fleksible og erfarne seniorer. Det kan være seniorer, der ønsker job på helt sædvanlige vilkår på fuld tid, eller det kan være seniorer, der er parat til at yde en helt anden indsats et helt andet sted end hidtil. Og det kan være seniorer, der i kraft af viden og erfaring kan være til rådighed for sparring, coaching, konsulentbistand m.v.

Medlemsskab

Kontakt Silkeborg afdeling for nærmere information om medlemsskab af Senior Erhverv. Medlemskontingent kr. 200 pr.år.
Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 86804914 i vores åbningstid (se nederst på skærmen). 
Her kan du hente vores indmeldelsesskema og Tro og Love erklæring som skal udfyldes og afleveres ved din indmelding. Foreningens vedtægter kan hentes her.

Find os

Åbent hus i Silkeborg

Tirsdag den 9. august kl. 10-13
Vi holder Åbent hus for alle interesserede. Kom forbi og hør hvad vi laver og hvordan vi kan hjælpe hinanden. Vi er et frivilligt netværk der yder hjælp til selvhjælp til 50+ årige der gerne vil videre mod et nyt job.

Sommerferie

Ferielukket i uge 26-30 dvs. fra og med torsdag d. 30. juni til og med mandag den d. 1. august.
God sommer!

Sparring & Coaching

Jobsøgnings-coaching om alt det svære med din jobsituation, kompetencer, ansøgninger, CV'et og jobsamtaler. 
Coachingen tilbydes både ved fysisk fremmøde og via video forbindelse.
Lars Skafte har mange års erfaring som jobrådgiver og rådgiver hos os på disse dage:

2022
20.apr.     4.maj   18.maj
  1.jun.   15.jun.   29.jun.

Tilmelding er nødvendig (Tlf./Mail)

Interessante Artikler

Vi vil gerne dele nogle interessante artikler med dig. De handler om hvor svært det er at komme retur på arbejdsmarkedet efter ledighed, når man har rundet de 50 år. Ifølge artiklerne starter det faktisk allerede når man rammer 45 år. Artiklerne er blevet udgivet i Ældresagens medlemsblade april og juni 2022. klik på de to link nedenfor for at komme direkte til dem.

Ældresagen April 2022 

Ældresagen Juni 2022