mindre skrift / større skrift

Aktiviteter

Senior Erhverv Sjælland Øst er et af de første frivillige jobsøgningsnetværk under navnet Senior Erhverv der blev startet, og vi kunne i 2017 fejre 15 års fødselsdag. Vores område dækker kommunerne Køge, Roskilde, Solrød, Greve, og Stevns.

Vores mål er – dengang som nu – at få jobsøgende borgere over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet. Alle medlemmer yder en frivillig indsats med at passe kontoret på Astersvej, tage imod nye medlemmer, ordne regnskabet og sørge for diverse medlems- og PR-aktiviteter.

Medlemmerne i vores virksomhedsgruppe besøger hver uge en lang række virksomheder i vores område og gør opmærksom på vores eksistens. Vi fortæller virksomhederne om muligheden for at få adgang til vore medlemmers CV-data, hvor de så ganske gratis kan søge efter nye medarbejdere.

Netværket giver også gode muligheder for at mødes med ligesindede og sparre omkring ansøgninger og jobsøgningsproces. Når der ikke lige er netværksopgaver, der skal løses, kan medlemmerne bruge kontorets PC’er/printer til egen jobansøgninger, tjekke stillingsopslag, etc.

Senior Erhverv Sjælland Øst har p.t. ca. 35 aktive medlemmer, og i 2018 fik ca. 75 % af vores medlemmer nyt job. Der er således en stor omsætningshastighed, så vi er hele tiden ude for at få nye medlemmer. Vi deltager f.eks. på forskellige jobmesser, torvedage o. lign. samt samarbejder med jobcentrene og a-kasserne.

Medlemshenvendelse

For henvendelse om medlemskab, klik nedenfor for at åbne din e-mail program og tilføj dine kontaktoplysninger:

Åbent Hus

En kort præsentation for kommende medlemmer finder sted hver mandag mellem
kl. 10:30 og 13:30,
hvor du bare kan kigge forbi.